En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Kızılay yetimleri kucaklıyor

Kızılay Kırıkkale Şubesi tarafından Nur Camii avlusunda ‘Yetimler İftarı’ programı gerçekleştirildi. Programa AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen de katıldı.
Bu haber 546 kere okunmuş. 24.05.2019 Cuma 11:44

İFTAR PROGRAMI DÜZENLENDİ

Kızılay Kırıkkale Şubesi tarafından Nur Camii avlusunda geniş katılımlı bir iftar programı gerçekleştirildi. ‘Yetimler İftarı’ adıyla düzenlenen programa ilgi ve katılım yüksek oldu. İftar programına AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen de katıldı. Kızılay Şube Başkanı Mustafa İşler tarafından organize edilen iftar programında Kızılay’dan yardım ve destek alan herkes oradaydı. Ayrıca, Kızılay’a yardım ve destek olanlar da iftara iştirak etti.

 

“ALLAH RAZI OLSUN”

İftar programı konusunda bilgi veren AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, “151 yıldır cümle yetimlerin ve afetzedelerin üzerine şefkatli kollarını gölge eden Türk Kızılay’ı nam ı diğer Hilal-i Ahmer, dün olduğu gibi bugün de yetimleri tüm sıcaklığı ile kucaklıyor. Kırıkkale Kızılay’ın Yetimler İftarına bizler de iştirak ettik. Programa emeği geçenlerden Allah razı olsun” dedi. 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir