En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Kızık güven tazeledi

Cumhuriyet Halk Partisi hafta sonu merkez ilçe kongresini gerçekleştirdi. Seçime tek liste olarak giren mevut başkan Yücel Kızık, 237 delegenin güvenoyunu alarak yeniden başkanlık görevine seçildi.
Bu haber 448 kere okunmuş. 16.12.2019 Pazartesi 10:31

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI

Kongre hareketliliğinin yaşandığı Cumhuriyet Halk Partisi, hafta sonu merkez ilçe kongresini gerçekleştirdi. Kongreye; CHP Kırıkkale Milletvekili Av. Ahmet Önal, Amasya Milletvekili Mustafa Tuncer, Ankara eski Milletvekili Aylin Nazlıaka, CHP İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ, merkez ilçe başkanı Yücel Kızık, İYİ Parti İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, İYİ Parti merkez ilçe başkanı Av. Yavuz Kuzucu, sivil toplum kuruluş temsilcileri, sendika temsilcileri, parti üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

 

HERŞEY GÜZEL OLACAK

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan kongrenin divan başkanlığını Amasya Milletvekili Mustafa Tuncer yaptı. Başkan yardımcılık görevlerini ise; Rahmi Çiçek, Sefa Can Gökmen, Barış Durmuş yaptı. Kongre tüzüklerinin oy birliğiyle kabul edilmesinin ardından konuşma yapan Milletvekili Tuncer, “İnşallah iktidara geleceğiz. Halkımız her şeyin farkında ve bizler güzel çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Her şey çok güzel olacak” dedi. Bir süre önce ihraç edilen ve alınan kararla yeniden partisine dönen Ankara eski CHP milletvekili Aylin Nazlıaka, partiye geri dönmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kongrenin hayırlı olması temennisinde bulunan Nazlıaka, Kırıkkale’nin kendisi için ayrı bir yeri olduğuna değindi. 

 

AÇIKLAMALAR OLDU

Kırıkkalelilerin benim gönlümde ayrı bir yeri var. Partiden resmi anlamda uzak kaldığım tarihsiz bir süreç yaşadım. O süreç içerisinde partililerimizle olan bağımı hiç koparmamıştım Kırıkkaleliler bana ayrıca sahip çıktı. Daha öncesinde Milletvekilimiz yoktu Kırıkkale’de tabi o dönemde bende mümkün olduğunca sizin sesiniz olmaya çalıştım orada.“Ne mutlu ki şimdi bir milletvekilimiz var ama bu yetiyor mu bize yetmiyor. İnşallah daha büyük başarılara imza atacağız. Dünyanın merkezi hepimiz için yaşadığımız yerdir. Kırıkkale’mizin sorunları devam ediyor. Göç veren, gençlerimize iş bulamayan, çiftçimizin, esnafın, herkesin birçok sorunlar içerisinde yaşadığı il. İnşallah nem bu süreç Kırıkkale ve diğer illerimize tüm Türkiye’mize CHP’nin aydınlığını getirecek.

 

ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

CHP’li vekil Ahmet Önal ise; 3 Dönem CHP’de İl Başkanlığı görevinde bulunduğunu ve bu dönem ise Kırıkkale Milletvekilliği görevinde bulunduğunu söyleyerek, “Seçildiğimiz günden beri elimizden gelen ne varsa hem şehir için hem Türkiye için hem de CHP için elimden geleni yapmaya çalıştım. Seçileli 1,5 yıl oldu. TBMM’nde söz alıp Kırıkkale’nin sorunlarını mecliste sizlerden aldığımız bilgiler doğrultusunda aktardım. Bütçe görüşmelerinde dahi çok kıymetli Kırıkkale’ye değinmeden yapamadım” CHP’nin emin adımlarla iktidara gittiğini dile getiren Önal, “Kırıkkale’de hemen hemen 1,5 yıllık süre zarfında gitmediğim köy kalmadı. En uzak ilçemizin en uzak köylerine bir defa değil birden çok gittim. Kırıkkale’nin en eski ilçesi olan Keskin’in 15 köyünü bizzat ziyaret ettim. Burada partimizi anlattım. İktidar partisinden müthiş bir kaçış var. Daha önce AKP’ye oy vermiş seçmen arayış içerisinde. Gittiğim köylerin tamamında böyle. Bu köylerde AKP’nin en çok oy aldığı köylerdir. O köyün seçmenleri ise koşup bize geliyorlar. CHP’ye hiç oy vermedim bundan sonra CHP’ye oy vereceğim diyorlar. Bizlerde gücümüz enerjimiz yettiği sürece partimin emrinde olmaya devam edeceğim.”

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir