En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Kıyafet vurgunu

Okulların açılması ile birlikte okul alışverişi de başladı. Ancak veliler çok tepkili. Çünkü öğrenciler için gerekli olan ve piyasada en fazla 20 TL’ye satılan bir tişört okul kıyafeti kategorisinde 60 liraya satılıyor.
Bu haber 460 kere okunmuş. 12.09.2019 Perşembe 10:22

FİYATLAR ÇOK YÜKSEK

Okulların açılmasıyla birlikte vatandaşlar da okul alışverişine başladı. Ancak okul alışverişi için çarşıya çıkan veliler şok oluyor. Çünkü piyasada en fazla 20 TL’ye satılan tişörtler okul kıyafeti kategorisi mantığıyla 60 liraya satılıyor. Piyasada 20 liralık pantolon, okul kıyafeti adıyla 70 liraya satılırken, 40 liralık montlar 80 ila 100 liraya satılıyor. Üstelik bunlar sadece birkaç mağazada satılırken, vatandaşlar bu duruma tepki gösteriyorlar.

 

VATANDAŞ ÇOK TEPKİLİ

Buna birilerinin dur demesini isteyen bir çok veli, “Okul alışverişi için fahiş fiyatlar isteniyor. Gerçekten vicdansızlık. Resmen vurgun yapıyorlar. Mağazalar 5 liraya aldıkları tişörtü 60 liraya satıyorlar. Geçen sene 20-30 lira hadi bilemedin 40 liraya satılan okul çantası 70-80 lira. Ticaret İl Müdürlüğü, Zabıta buna bir dur desin. Yazım millete. Çok büyük vicdansızlık yapılıyor. Zaten birkaç mağaza satış yapıyor. Buraları dolaşıp fiyatları bir görsün ve gereğini yapsınlar” diyor. Mağaza sahipleri ise bu yıl fiyatların bu şekilde belirlendiğini söyleyerek durumu kurtarma amacındalar. 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir