En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Kırıkkale’ye ziyaret

Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çimtımar ve Genel Sekreteri Halil Akkaş Gençlik ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Bu haber 487 kere okunmuş. 04.02.2021 Perşembe 17:04

ZİYARETTE BULUNDULAR

Gençlik ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp’den atletizm branşı ve ihtiyaçları konusunda bilgi alan Çintımar, federasyon olarak Kırıkkale’yi önemsediklerini söyledi. Çintımar, malzeme konusunda da sporcuların yanında olduklarını belirtti. Yeşil Vadi bisiklet yolunun aynı zamanda atletizm müsabakalarında da kullanılabileceğini bundan dolayı da iller arası yapılacak müsabakalara uygun olduğunu buralara müsabaka verilebileceğini belirtti.

 

BİLGİLER VERİLDİ

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp yaptığı açıklamada; atletizmin gelişimine ve sporcuların desteklenmesine büyük önem verdiklerini vurguladı. İl Müdürlüğü olarak sporun ve sporcunun her zaman yanlarında yer aldıklarını ve desteklediklerini ifade eden Alp, “Sporcularımızın bütün sorunlarında yanlarında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Bu konuda hiç taviz vermiyoruz. Atletizm branşının gelişmesinde ve Avrupa Standartlarına yükselmesinde emeği geçenleri kutluyorum ve federasyonumuzun desteklerinin artarak devam edeceğinin inancındayım” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir