En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Kırıkkale seçim hazırlığı

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın önderliğinde toplantı düzenlendi.
Bu haber 65 kere okunmuş. 25.02.2024 Pazar 18:48

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın önderliğinde toplantı düzenlendi. Video konferans sistemi üzerinde yapılan toplantıda Kırıkkale dahil 81 il genelinin seçim için aldığı tedbirler görüşüldü.

 

 

HAZIRLIKLAR YAPILIYOR

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ ve İl Jandarma Komutanı Albay Barış Cücen, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın önderliğinde video konferans sistemi üzerinden gerçekleştirilen toplantıya katıldı. Toplantıda 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçim kapsamında seçim güvenliği başta olmak üzere İçişleri Bakanlığı’nın görev alanına giren diğer konular görüşüldü.

 

VALİ BAŞKANLIK ETTİ

Toplantıda Vali Makas, Kırıkkale'de seçim güvenliğinin sağlanması için gerekli tüm tedbirlerin alındığını ve bu konuda herhangi bir endişenin olmadığını ifade etti. İçişleri Bakanı Yerlikaya ise tüm illerde olduğu gibi Kırıkkale'de de seçimlerin huzur ve güven içinde tamamlanması için gerekenin yapılacağını vurguladı. Toplantıda ayrıca, Kırıkkale'de asayiş ve yasa dışı faaliyetlerle mücadele, trafik güvenliği ve afet ve acil durumlar gibi konularda da görüş alışverişinde bulunuldu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir