En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Kimse çıkarılmayacak

CHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Önal, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Önal, yine salon toplantıları ve mahalle mitingleri ile dikkat çekti.
Bu haber 64 kere okunmuş. 24.03.2024 Pazar 18:33

KİMSE İŞTEN ÇIKARILMAYACAK

CHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Önal, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Önal, yine salon toplantıları ve mahalle mitingleri ile dikkat çekti. Önceki gün yapılan toplantılarda önemli mesajlar veren Önal, belediye çalışanlarına seslendi ve “Belediye çalışanlarından kimse endişelenmesin. Hiç kimseyi işten çıkartmayacağız. Böyle bir söylenti duyduk. Sakın inanmasınlar. Ben şirket elemanlarının kadro alması için mecliste defalarca konuşmalar yaptım” dedi.

 

HER EVDE MİNDERİMİZ VAR

Öte yandan projelerini de anlatan Önal, “Dersimize iyi çalıştık. İşimizi biliyoruz. Kadrolarımız hazır durumda. Ekibimiz görev almak için heyecanla gün sayıyor” diye konuştu. Kendisine gösterilen ilgiden de bahseden Önal, “İlginize çok teşekkür ediyorum. Gözlerinizde bize olan ilgi açıkça görülüyor. Ben sizden birisiyim. Benim her evde otu8racak bir minderim vardır. Çok az kaldı, bu şehri birlikte ayağa kaldıracağız” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir