En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Kamyoncuları dinledi

Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, kasabada bulunan kamyon sahibi ve nakliyeci esnaarla bir araya geldi. Başkan Koyuncu, Koronavirüs nedeniyle zor günler yaşayan esnafa destek için her zaman çalışma gerçekleştirdiklerini ifade etti.
Bu haber 354 kere okunmuş. 22.02.2021 Pazartesi 17:01

TOPLANTI YAPTILAR

Koronavirüs salgını nedeniyle çeşitli sorunlar yaşayan kamyon sahibi ve nakliyeci esnafı, Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu ile bir araya geldiler. Kasabada faaliyet gösteren kamyoncu ve nakliyeci esnafını makamında ağırlayan Koyuncu, sorun ve taleplerini dinleyerek çözüm için gerekli çalışmayı yaptıklarını ve daima yapacaklarını vurguladı. Başkan Koyuncu,  Hacılar Kamyoncular Kooperatifi için geri sayımın başladığını ifade etti.

 

DESTEK AÇIKLAMASI

Hacılar Kasabası için her alanda çalışma gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Koyuncu, “Birlik ve beraberlik içerisinde özverili hizmetlerin kasabamıza kazandırılmasının amacındayız. Başkanlık görevine geldiğimiz günden itibaren 7’den 70’e her kesimin talep ve sorunlarıyla yakından ilgileniyoruz. İstihdam, ekonomi, sağlık, eğitim ve diğer alanlarda var gücümüzle çalışıyor, kasabamızın daha iyi yerlere gelmesi için imkânlarımız ölçüşünde mücadele ediyoruz. Bizlere inanan kasaba halkımızın bu güvenini asla boşa çıkartmayacağız” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir