Kadın polise şaka - HABER318
En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Åžehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Kadın polise şaka

Kırıkkale'de meslektaşları tarafından uygulama noktasında durdurulan kadın polis memuruna yapılan "radar" şakası sonrası çiçek hediye edildi.
Bu haber 230 kere okunmuÅŸ. 08.03.2024 Cuma 18:55

KARANFİL VERDİLER

Kırıkkale İl Emniyet MüdürlüÄŸü ekipleri tarafından araçlar bu kez 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla durduruldu. 43 ilin geçiÅŸ güzergahındaki uygulama noktasında durdurulan araçlardaki kadın sürücü ve yolculara karanfil verildi. Meslektaşının kullandığı aracı durduran polis memurları ise önce "radara girdiniz" ÅŸakası yaptı, ardından da Kadınlar Günü'nü kutladı. Polis Memuru TuÄŸçe Kayabaşı, "Zor bir meslek ama severek yapıyoruz. Her mesleÄŸin kendine göre zorlukları var ama memnunuz. Güzel bir meslek, teÅŸekkür ediyoruz" dedi.

 

RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUÅžTU

Kadınların üzülmediÄŸi bir dünyada yaÅŸamak istediÄŸini ifade eden Gülsu YaÄŸcı, "Hiçbir kadının üzülmediÄŸi bir dünya istiyorum. Umarım herkes mutlu ve huzurlu olur. İyi bir anne olsunlar. Benim çocuklarım yanımda; iki tane kızım var, onlar da iyi bir anne olsunlar. Kadına yakışır ÅŸekilde yaÅŸasınlar, öyle deÄŸer görsünler" dedi. Maide VarlıoÄŸlu ise kadınların saygı duyulduÄŸu bir dünyada yaÅŸamak istediÄŸini söyledi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir