En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

İtfaiye ekibine eğitim

Bahşılı Belediyesi bünyesinde hizmet vermekte olan İtfaiye Müdürlüğü personeline yangın ve kurtarma çalışmaları konusunda uygulamalı eğitim verilmeye başlandı.
Bu haber 478 kere okunmuş. 04.07.2019 Perşembe 11:37

EĞİTİM ÇALIŞMASI YAPILDI

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in talimatı ile Belediye İtfaiye Müdürlüğü personeline yangın ve kurtarma operasyonları başta olmak üzere çeşitli konularda uygulamalı eğitim veriliyor. Komşu belediye bünyesindeki itfaiye ekipleri ile ortaklaşa eğitim çalışması yürütülüyor. Bahşılı İtfaiyesi ekiplerine, yangına erken müdahale, yangın söndürme, kurtarma çalışmaları ve benzeri konularda eğitim verildiği ve verileceği bildirildi.

 

EĞİTİM BİLGİSİ VERİLDİ

Belediye’den yapılan açıklamada, “Recep Zafer Tekin Başkanımızın vermiş oldu talimat üzerine eğitim almaya başladık” denildi. Personelin bir çok konuda uygulamalı olarak bilgilendirildiği, eğitim çalışmasının da verimli geçtiği belirtildi. Eğitim çalışmasına katılan personel uygulamalı olarak su ve yangın söndürücü cihazlar ile ekipmanların en verimli kullanım şekli konusunda bilgilendirildi. Uygulama renkli görüntülere de sahne oldu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir