En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

İşbirliği toplantısı

Millî Eğitim Müdürü Rıza Aydın başkanlığında, Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKE) yetkililerinin de katılımıyla bir proje yürütme toplantısı düzenlendi.
Bu haber 19 kere okunmuş. 09.05.2024 Perşembe 18:41

Millî Eğitim Müdürü Rıza Aydın başkanlığında, Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKE) yetkililerinin de katılımıyla bir proje yürütme toplantısı düzenlendi. Toplantıda, iki kurum arasındaki iş birliğini geliştirmeye yönelik çeşitli konular ele alındı.

 

TOPLANTI YAPILDI

Toplantıda şu konular ele alındı; İşletmelerde beceri eğitimi: MKE'nin işletmelerinde, mesleki becerilerini geliştirmek isteyen öğrencilere yönelik beceri eğitimleri düzenlenmesi. Öğrenci bursları: MKE tarafından başarılı ve ihtiyaç sahibi öğrencilere burs imkanlarının sağlanması. İş güvenliği: MKE'nin iş güvenliği kültürünün öğrencilere aşılanması ve bu konuda bilinçlendirme çalışmaları yapılması.

 

FAYDALI OLACAK

MKE bünyesinde teknik ziyaretler: MKE tesislerine teknik geziler düzenlenerek öğrencilerin üretim süreçlerini gözlemlemeleri sağlanması. Mezunların istihdamı: MKE bünyesinde istihdam imkanları ve mezunların iş bulma konusunda destek olunması. Toplantıda alınan kararlar doğrultusunda iki kurum arasında yakın iş birliğinin sağlanması ve bu iş birliğinin her iki kurum için de faydalı olması hedeflenmekte.”

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir