En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

İnce'ye büyük ilgi

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Kırıkkale'de miting düzenledi. Yağmurlu havaya rağmen mitinge ilgi yüksekti. İnce, KrıkkaleX'den flaş açıklamalar ve iddialarla ayrıldı.
Bu haber 986 kere okunmuş. 30.05.2018 Çarsamba 15:46

YENİ İDDİALAR VAR

Kırıkkale'de halka hitap eden ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Parti'nin kuruluş aşamasında Pensilvanya'ya gittiğini iddia eden İnce'den yeni bir iddia geldi: Yanında gittiği, en yakınındaki isim bunu bana anlattı. CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Kırıkkale'de vatandaşlara hitap etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, AK Parti'nin kuruluş aşamasında Pensilvanya'ya gidip FETÖ lideri Gülen ile görüştüğünü iddia eden İnce bugünkü açıklamalarında tartışmaya yeni bir boyut ekledi.

 

"EN YAKININDAKİ İSİM ANLATTI"

İnce, Erdoğan'ın "Kanıtlayamazsan namertsin" dediği iddialarını tekrar ederek "Erdoğan'ın en yakınındaki isim bunu bana anlattı" ifadelerini kullandı. Muharrem İnce, bir mitinginde Erdoğan'ın AK Parti'yi kurmadan Pensilvanya'ya giderek Fethullah Gülen'le görüştüğünü ve bunun ardından AK Parti'yi kurduğunu iddia etmişti. Erdoğan da bu iddiaya sert sözlerle cevap vermiş ve "Eğer bu iddianı ispatlamazsan namertsin" diye çıkışmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni bir adım daha geldi ve Muharrem İnce hakkında suç duyurusunda bulundu ve İnce'ye tazminat davası açtı.

 

REKLAM YAPMAYIN DEDİ

Kırıkkale'de vatandaşlara hitap eden Muharrem İnce, CHP'nin "Hayır" dediği kanun önergesiyle ilgili açıklamada bulunduğu esnada el sallayan vekillere "Hepinizi görüyorum, reklam yapmayın" dedi. CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Kırıkkale'de vatandaşlara hitap etti. İktidara yönelik eleştirilerine burada da devam eden İnce, alanda kendisine el sallayan CHP'li vekillere yönelik de "Reklam yapmayın" diyerek ilginç bir çıkışa imza attı.

 

İLGİ YÜKSEK OLDU

İnce'nin mitingine ilgi bir hayli yüksek oldu. Şiddetli yağışa rağmen binlerce kişi meydanı doldurdu. Vatandaşlar uzun süre İnce'yi beklediler. Tamamen gönüllü olarak gelen ve taşıma kalabalık görüntüsü vermeyen bir çok kişi mitingi heyecanla bekledi ve keyifli izledi. İnce'de yağmura rağmen kendisini bekleyen ve dinleyenlere teşekkür etti.  

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir