En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

İlçelerde temayül

AK Parti Kırıkkale Teşkilatı, ilçelerde başkan adaylığı için müracaatta bulunan ilçe başkanlarının yerine getirilecek isimler için temayül yoklaması gerçekleştiriyor.
Bu haber 877 kere okunmuş. 21.12.2018 Cuma 16:37

TEMAYÜL YOKLAMASI

AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı yerel seçim için hazırlıklarını yoğun bir tempo ile sürdürüyor. Parti Teşkilatı İl Başkanı Nuh Dağdelen başkanlığında, bazı ilçelerin başkanlarını belirlemek için temayül yoklaması yapıyor. Kimi ilçelerde ilçe başkanları belediye başkanlığı için aday adayı olmuş ve görevinden istifa etmişti. Kimisi de il genel meclisi için aday adaylığı müracaatı yaparak görevinden ayrılmıştı. Bu isimlerin yerine başkan adayı belirlemek için İl Başkanı Nuh Dağdelen, Genel Merkez’den gelen Koordinatör Milletvekili Kemal Oğuz Kidil’in gözetiminde ilçelerde temayül yoklaması yapıldı.

 

İLÇELERDE ÇALIŞMA YAPILDI

Çelebi ilçesinde, Delice ilçesinde ve Sulakyurt ilçesinde temayül çalışması gerçekleştirildi. İl Başkanı Nuh Dağdelen, çalışmayla ilgili bilgi verdi ve “Parti içi demokrasi kurallarını işletiyoruz. Bazı ilçelerimizde ilçe başkanlıkları için temayül yoklaması gerçekleştiriyoruz” dedi. Çelebi ilçesindeki çalışma konusunda bilgi veren Başkan Dağdelen, “Çelebi ilçemizde İlçe Başkanlığı için temayül yoklamamızı, Koordinatör Milletvekilimiz Kemal Oğuz Kıdil’in katılımıyla gerçekleştirdik. Teşkilatlarımız her daim dinamik ve göreve hazır” dedi.

 

DAĞDELEN BİLGİ VERDİ

Delice ilçesinde yürütülen çalışma konusunda da bilgi veren Başkan Dağdelen, “Parti içi demokrasi kuralları işliyor. İl Genel Meclis Üyeliği için aday adayı olan Delice İlçe Başkanımızın yerine göreve gelecek olan İlçe Başkanımız için teşkilat temayül yoklamasını Koordinatör Milletvekilimiz Kemal Oğuz Kıdil’in katılımıyla gerçekleştirdik” dedi.  Parti teşkilatı Sulakyurt ilçesinde de aynı çalışmayı yaptı ve Başkan Dağdelen bu konuda açıklamada bulundu: “31 Mart 2019 yerel seçimleri için aday adayı olmak üzere ayrılan Başkanlarımızın yerine göreve gelecek olan İlçe Başkanımız için teşkilat temayül yoklamasını gerçekleştirdik. Koordinatör Milletvekilimiz Kemal Oğuz Kıdil’e katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum.”

 

SEÇİM HAZIRLIKLARI YAPILIYOR

Seçime her bakından hazırlıklı olacaklarını ve çalışmaların devam ettiğini belirten Başkan Dağdelen, “Genel merkez yöneticilerimiz gözetiminde seçimle ilgili hazırlıklarımızı sürdürüyor. İlçelerimizde demokrasi kurallarını işleterek başkanlarımızı belirliyoruz. Önümüzdeki günlerde başkan adaylarımızı da törenle açıklayacak ve seçim startını bütünüyle vermiş olacağız” dedi. Genel Merkezden Koordinatör Milletvekili olarak gelen ve temayül yoklamasını gerçekleştiren Milletvekili Kemal Oğuz Kidil de seçimin önemine dikkat çekti ve “Bu seçim milletimiz için çok önemli. Burada milletimizin takdirine şayan olmuş isimlerle yola devam edeceğiz. Kimseyi üzmeyeceğiz, kırmayacağız. Demokrasiyi işleterek sonuca ulaşacağız” dedi. Temayül yoklamalarının sonuçlarının değerlendirileceği ve önümüzdeki günlerde sonuçların ilan edileceği bildirildi. 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir