En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

İlçede renkli bayram

Sulakyurt Belediye Başkanı Seyfettin Çetiner’in hayırlı olsun çiçeği yerine çocuklar için talep ettiği oyuncaklar sahiplerini buldu.
Bu haber 38 kere okunmuş. 13.04.2024 Cumartesi 17:56

ÇOCUKLARLA KUTLAMA

Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesinde her yıl olduğu gibi bu yılda renkli bir bayram yaşandı. 31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde Sulakyurt’un yeni belediye başkanı olan Seyfettin Çetiner, kendisi için hayırlı olsun çiçekleri gönderecek vatandaşlara, çocuklara verilmek üzere oyuncak istedi. Çetiner’in bu çağrısı kısa sürede büyük yankı bularak belediye makamı adeta çocuk oyun alanına dönerek, oyuncaklarla adeta doldu taştı.

 

RENKLİ GÖRÜNTÜLER VARDI

Vatandaşlar tarafından getirilen oyuncaklar, Sulakyurt Belediyesi tarafından düzenlenen bayramlaşma gününde çocuklara hediye edildi. Başkan Çetiner, “İlk çocuk bayramı kutlamamızı yoğun bir katılımla başlatmış olduk. Başkanımız başlatmış olduğu gelenek haline getireceğiz dediği çocuklarımızla bayramlaşma etkinliği çocuklarımızın yüzünde birazda olsa tebessüme sebep olmak bambaşka bir mutluluk Katılım sağlayan gelen herkese teşekkür ederiz. Geleceğimizin umudu çocuklarımız hep beraber nice kutlamalara nice bayramlara” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir