En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

İlçe başkanı seçildi

İl Başkanı ve kurucu üyelerin katıldığı Bahşılı delegelerin oy kullandığı ilçe yeniden Refah partisi ilçe başkanlığı seçimi yapıldı.
Bu haber 516 kere okunmuş. 10.10.2019 Perşembe 11:16

SEÇİM YAPILDI

Tek liste ile çıkan bütün oyları alan İlçe Başkanı olan Mehmet Özgen Zengin yaptığı konuşmada, “Zengin, kalkınmayı yerli ve milli kaynaklarla hedefleyen milli görüşün Bahşılı ilçesi kurucusu olmaktan onur ve mutluluk duymaktayım. Gayret ve çabamız, Bahşılı ilçesinin kalkınması olacaktır. Toplumu ayrıştıran bir siyasi çizgiden değil kaynaştırıcı ve nezaket çerçevesinde yol alacağız” dedi. Kongrede kısa bir konuşma yapan il başkanı Arif Erdal, Yeniden Refah Partisi olarak Bahşılı ilçe kongremizde beraberiz, geldiğiniz için sizlere teşekkür ederim. Yeniden refah partisi, milletimiz tarafından yüzyıllardır özümsenmiş olan milli görüş zihniyetini ve önce ahlak ve maneviyat prensibinin her alanda hakim kılınmasını temel alır. Kaba kuvveti değil, hak ve adaleti üstün tutar. Bütün insanlığa ve mahlukata şefkatle muameleyi esas alır.

 

AÇIKLAMALAR OLDU

Refah Partisi, her türlü zulmü ve haksızlığı ortadan kaldırmayı, iyinin, güzelin, faydalının, adaletin, doğrunun hakim olmasını temin edici faaliyetlerde bulunmayı, milli ve manevi değerlere bağlı, ahlaklı ve faziletli bir toplum inşa etmeyi, bireylerin her alanda temel hak hukuklarının korunmasını siyasi anlayanın temel referansı olarak kabul eder. Yeniden Refah partimizin ana hedefi, milletimizin manevi ve maddi alanlarda kalkınmasını gerçekleştirerek, huzur ve refaha ulaşmasını sağlamaktır. Bununla birlikte, ülkemizin öncülüğünde, tüm insanlığın kurtuluşu için ilmi, iktisadi, siyasi ve ahlaki alanlarda gerekli adımların atılmasıdır. Çifte standart yerine Adaletin, tekebbür yerine eşitliğin, sömürü yerine işbirliğinin, çatışma yerine diyaloğun, baskı ve zorlama yerine insan haklarının, savaş yerine barışın, hakim olması için çalışacağız diyerek Bahşılı İlçe Başkanı seçilen Mehmet Özgen Zengin’i ve yönetim kurulunu tebrik etti, hayırlı olsun dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir