En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

İki etkinlik verildi

Türkiye Bisiklet Federasyonu As Başkanı Bahattin Akyön memleketi Kırıkkale’ye federasyon olarak destek olmayı sürdürüyor.
Bu haber 120 kere okunmuş. 01.12.2022 Perşembe 18:53

ÖNEMLİ BİR GELİŞME

Türkiye Bisiklet Federasyonu As Başkanı Bahattin Akyön memleketi Kırıkkale’ye federasyon olarak destek olmayı sürdürüyor. Akyön’ün girişimleri ile Aralık ayında Kırıkkale’yi federasyon olarak iki etkinlik verildi. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Akyön, federasyon olarak Aralık ayında Kırıkkale’de önce aday hakemlik kursu açılacağını daha sonra ise ulusal hakemliğe terfi sınavı yapılacağını bildirdi. “Türkiye Bisiklet Federasyonu olarak Kırıkkale’yi desteklemeye devam edeceğiz” diyen Akyön, 17-18 Aralık 2022 tarihlerinde iki etkinliğin Kırıkkale’ye verildiğini bunun hayırlı olmasını diledi.

 

İKİ ÖNEMLİ ETKİNLİK

Aralık ayı içinde 1- Ulusal Hakemliğe terfi sınavı Kırıkkale’de yapılacak. Merkez Hakem Kurulu tarafından 2022-2023 sezonunda İl Hakemlerinin Ulusal Hakemliğe Terfileri için 17-18 Aralık 2022 tarihlerinde Kırıkkale Gençlik Spor ve İl Müdürlüğü Başpınar Tesislerinde seminer düzenlenip, ardından sınava tabii tutularak terfilerin gerçekleştirilecek. Sınav Kırıkkale Gençlik Spor ve İl Müdürlüğü Başpınar Tesislerinde yapılacak. Aday Hakemlik kursu Kırıkkale’de gerçekleştirilecek. Akyön, “Kırıkkalemizin gençlerinin önünü açacağız. 2023 yılında yapılacak ulusal ve uluslararası etkinliklerde hakemlerimiz Kırıkkale’den olacak” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir