En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

İki ay arayla büyük acı

Bir süre önce vefat eden Kırıkkale ve Bahşılı eşraflarından Murtaza Dönmez’in eşi Neriman Dönmez’de (Kutay) vefat etti. Ünlü sunucu İkbal Gürpınar iki ay arayla hem babasını hem de annesini kaybetmenin acısını yaşadı.
Bu haber 596 kere okunmuş. 06.11.2020 Cuma 21:11

ÜZÜCÜ BİR HABER

Kırıkkaleli hemşehrimiz, ünlü sunucu İkbal Gürpınar’ın iki ay önce vefat eden Kırıkkale ve Bahşılı eşraflarından babası Murtaza Dönmez’in ardından annesi Neriman Dönmez (Kutay) da vefat etti. Neriman Dönmez’in rahatsızlığı nedeniyle vefat ettiği öğrenilirken, cenazesi Bahşılı ilçesinde ikindi 16:30’da  toprağa verildi. Covid-19 nedeniyle tedavi görmekte olduğu öğrenilen Neriman Dönmez’in cenazesinde yakınları bir hayli üzgündü.

 

İKİ AY ARAYLA VEFAT

Eşi Murtaza Dönmez’le iki ay arayla vefat eden Neriman Dönmez’in cenazesinde taziyeleri aile büyüğü olarak kayınbiraderi Mehmet Dönmez, yeğeni Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin ve aile fertleri kabul etti. Cenazesi Bahşılı’da toprağa verilen Neriman Dönmez’in kızı İkbal Gürpınar’ın da bir süredir Covid-19 tedavisi gördüğü biliniyor. İki ay arayla anne ve babasını kaybeden Gürpınar’ın bir hayli üzgün olduğu bilgisi verildi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir