En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

İhbar sayısı arttı

Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında bulunan köy ve mahallelerde yürütülen “Mutluluğa Kurşun Sıkma” ve “Silahtan Çıkan Bir Ses, Kaybedilen Bir Nefes” projeleri...
Bu haber 170 kere okunmuş. 09.08.2022 Salı 19:13

Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında bulunan köy ve mahallelerde yürütülen “Mutluluğa Kurşun Sıkma” ve “Silahtan Çıkan Bir Ses, Kaybedilen Bir Nefes” projeleri kapsamında vatandaşların biliçlendirilmesi sağlandığını ve ihbar sayısında artış meydana geldiğini açıkladı.

 

 

PARA CEZASI UYGULANDI

 Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada "Alınan ihbarlara yönelik olarak 07 Ağustos 2022 günü Keskin ilçesi Danacıobası köyünde köy Muhtarı H.İ.E isimli şahsın düğünde ateş etmesi sonucu sahneye kurulu olan boru hattının ve aydınlatmanın zarar gördüğü, kopan parçalarla düğüne katılan (2) şahsın yaralandığı tespit edilmiştir. H.İ.E isimli şahsa ait olan ve olayda kullanılan silah muhafaza altına alınmış olup, adli ve idari tahkikata başlanılmıştır. Ayrıca düğün sahibine 5326 S.K. Md. 32 gereği 581 TL idari para cezası uygulanarak, düğün merasimi sonlandırılmıştır. 06 Ağustos 2022 günü Kırıkkale Merkez Karacaali Köyünde düğünde ateş ettiği tespit edilmesi üzerine kimlik sorgusu yapılan A.A isimli şahsın üzerinde ruhsatsız Brownig's marka 9 mm çapında tabanca bulunmuştur. Söz konusu silah muhafaza altına alınmış olup, adli ve idari tahkikata başlanılmıştır. Son bir aylık dönem içerisinde düğünlerde silah atan (6) şahsa 5326 S.K. Md. 32 gereği toplamda (3.486) TL idari para cezası uygulanmıştır” denildi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir