En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Hızlı başlanacak

Kırıkkalegücü Kulüp Başkanı şeref Akbal, birinci devrenin ardından başlayacak ikinci devre futbol sezona hızlı gireceklerinin sinyalini verdi.
Bu haber 106 kere okunmuş. 08.01.2024 Pazartesi 18:59

AÇIKLAMA YAPILDI

Birinci devreyi üçüncü sırada tamamlayan Kırıkkalegücüne ikinci devre için futbolcu transferi yapılacak. Kırıkkalegücü Spor Kulübü Başkanı Şeref Akbal, düzenlediği basın toplantısı ile birinci ve ikinci devre ile kulübün mali durumu hakkında açıklamalarda bulundu. 3.lig birinci devrede verdiği mücadele ile sezonu Edirne ve Orduspor’dan sonra üçüncü sırada tamamlayan Kırıkkalegücüspor kulübünün ikinci devreye hızlı bir giriş yapacağının sinyalini veren Kulüp Başkanı Akbal, en az 5 futbolcu transfer edileceğini açıkladı. Sezon başlangıcında birinci devreyi en az 20-22 puan aralığında tamamlama hedefleriyle yola çıktıklarını belirten Başkan Akbal, bu hedeflerine muvaffak olduklarını söyledi.

 

BAŞARI AÇIKLAMASI

Birinci sezonda 14 maçta 5 galibiyet 5 mağlubiyet almalarına karşın Kırıkkalegücüspor’un kendi sahasında hiç mağlubiyet yüzü görmeyen bir takım olduğuna dikkat çeken Kulüp Başkanı Şeref Akbal, bu haliyle başarılı bir sezon geçirdiklerinin altını çizdi. Kırıkkalegücü olarak başarılı olmalarına rağmen gerek maddi bakımdan ve gerekse taraftar desteği bakımından önemli bir destek göremediklerini ifade eden Akbal, şehirdeki sporseverleri takıma maddi ve manevi destek olmaya davet etti.

 

5 TRANSFER OLACAK

Yönetimi devraldıkları 5 aydan bu tarafa görevlerini en iyi bir şekilde yapmaya çalıştıklarını söyleyen Başkan Akbal, maddi ve manevi destekleri bakamından Milletvekili Mustafa Kaplan ile Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ya teşekkür etti. Başkan Akbal, takımda ikinci devreye girerken kadroda yeniliğe gidileceğini ifade ederek 5 futbolcu transfer etmeyi planladıklarını ve bu sayede ikinci devreye hızlı bir giriş yapacaklarını duyurdu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir