En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Herkes seçimi bekliyor

Türkiye’de herkes nefesini tuttu İstanbul’da Pazar günü yapılacak olan seçimi bekliyor. Kırıkkale, Keskin ile seçime müdahil olduğu için burada merak daha büyük.
Bu haber 511 kere okunmuş. 19.06.2019 Çarsamba 21:27

KIRIKKALE MERAK İÇİNDE

Türkiye nefesini tuttu İstanbul seçimlerini bekliyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi Pazar günü yapılacak. Kırıkkale seçimin sonucunu daha çok merak ediyor. Çünkü İstanbul seçimlerinin yenilenmesine gerekçe olarak Keskin seçimi gösterildi. Keskin’de seçim iptal oldu ve yenilendi. Seçimi ise AK Parti kazındı. Keskin seçimleri İstanbul’a gerekçe olduğu için Kırıkkale daha bir meraklı durumda.

 

İL BAŞKANLARI İSTANBUL’DA

Pazar günü yapılacak seçimler için Kırıkkale’den AK Parti ve MHP il başkanları da İstanbul’da günlerdir seçim çalışmasına katılıyor ve Cumhur İttifakı Adayı Binali Yıldırım’a destek oluyorlar. AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen ve MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu bir süredir İstanbul’dalar. Kırıkkale’den heyetler halinde İstanbul’a gidildi. Heyetler İstanbul’da hemşehri dernekleri ile sürekli toplantı yapıyor ve Yıldırım’a destek istiyor.

 

CHP VE İYİ PARTİ DE ÇALIŞIYOR

CHP ve İyi Parti’de boş durmuyor. Her iki partinin Kırıkkale Teşkilatları da İstanbul’da oy kullanması gereken ve Kırıkkale’de bulunan seçmenlerin ulaşımı için destek çalışması yapıyor. İstanbul’a ulaşım ücretsiz olacak. Sonucu merakla beklenen seçim için iki taraf da yoğun bir çalışma içinde. Sonucun ise ne olacağı Pazar akşamı belli olacak.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir