En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Her yerde çalışma var

Bahşılı Belediyesi tarafından ilçenin hemen her yerinde ayrı ayrı çalışmalar yürütülüyor.
Bu haber 617 kere okunmuş. 28.04.2019 Pazar 10:40

TAMİRAT DEVAM EDİYOR

Bahşılı ilçesinde şu günlerde bir çok yerde Belediye tarafından çalışma yürütüyor. Belediye ekipleri bir yandan temizlik işlerini geniş kapsamlı hale getiriyor, öbür yandan eksikleri tamamlıyor. Bir başka tarafta ise kırık ve dökük yerlerde onarım gerçekleştiriyor. Belediye ekipleri ilçede sıklıkla ihtiyaç duyulan taziye ve başka maksatlarla kullanılan çadır imalatı yapıyor. Birkaç  tane çadır yapılacağı ve vatandaşın kullanımına sunulacağı bildirildi.

 

MESİRE YERLERİNE BAKIM

Bir başka ekip sahil boyunda ve mesire yerlerinde onarım, bakım ve tadilat çalışması yürütüyor. Burada piknik alanlarındaki kırılmış veya yıpranmış mazlemeler elden geçiriliyor. Lambalar, aydınlatma cihazları ve lavabolar ile tuvaletler onarılıyor. Ayrıca tıkalı rögarlar da açılıyor. Tüm bölge baştan sona yenileniyor. Atık sular ile ilgili sorunlar da gideriliyor. Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in bu bölge ile ilgili özel talimat verdiği belirtiliyor.

 

TEMİZLİK ARAÇLARINA BAKIM

Öte yandan temizlik işlerindeki araçlar da tamamen bakımdan geçirildi. Çöp konteynırları yenilenirken, çöp araçlarının da bakımı yapıldı, önce araçlar temiz hale getirildi ve kullanıma sunuldu. Bakımsız tüm araçların bakımdan geçeceği öğrenildi. Bunların yanında otobüs durakları da bakımdan geçiyor. Kırık dökük parçalar yenileniyor veya tamir ediliyor. Kısacası Belediye ekipleri ilçe genelinde hummalı bir çalışma sürdürüyor.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir