En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Hayatla yarışmayın

Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında “Hayatla Yarışılmaz” mottosuyla düzenlenen programda vatandaşlara similasyon aracı ve kurumlarımızca açılan stantlarla bilgilendirmelerde bulunuldu.
Bu haber 23 kere okunmuş. 09.05.2024 Perşembe 18:43

ETKİNLİK YAPILDI

Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında “Hayatla Yarışılmaz” mottosuyla düzenlenen programda vatandaşlara similasyon aracı ve kurumlarımızca açılan stantlarla bilgilendirmelerde bulunuldu. Vali Makas, tüm vatandaşlara "Hayatla Yarışılmaz" sloganı ve "2 dakika geç olsun ama güç olmasın" atasözünden hareketle kurallara uymaları tavsiyesinde bulunarak, programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

 

STANTLARI GEZDİLER

Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğünce meydanda oluşturulan trafik parkurunda, çocuklara akülü araçlar kullandırılarak trafik kuralları anlatıldı, ardından çeşitli hediyeler verildi. Vali Mehmet Makas, Belediye Başkanı Ahmet Önal, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, İl Jandarma Komutanı Albay Barış Cücen, AK Parti İl Başkanı Engin Pehlivanlı ve protokol üyeleri, daha sonra stantları gezerek ilgililerden bilgi aldı.

 

ÖDÜLLER VERİLDİ

Simülasyon aracında emniyet kemeri kullanımının öneminin anlatıldığı etkinlikte, Vali Makas ve protokol üyeleri başarılı trafik polislerine belge verdi. Vali Makas, gazetecilere yaptığı açıklamada, Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında trafiğin paydaşlarıyla farkındalığı artırmak, insanları bilinçlendirmek için bir arada olduklarını söyledi. Motorize ekipler ve motosikletli vatandaşların şehir turunun ardından program sona erdi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir