En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Hayatı paylaşalım

Kırıkkale AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen sokak hayvanları ve yaban hayvanlarına sahip çıkılması çağrısında bulunarak yaşadığımız dünyanın onlarla paylaşılması gerektiğini söyledi.
Bu haber 1375 kere okunmuş. 26.06.2020 Cuma 16:17

YEM VE SU BIRAKTILAR

AK Parti İl Başkanlığınca Kent Ormanı'nda sokak hayvanları ve yaban hayvanları için “Bir kap su, bir kap mama” etkinliği kapsamında doğaya su ve yem bırakıldı. Dağdelen, etkinlik sonrası yaptığı açıklamada, "AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Sosyal Politikalar Başkanlığımızın başlatmış olduğu “Bir kap su, bir kap mama” kampanyası çerçevesinde teşkilat mensupları ile doğaya su ve gıda bırakarak farkındalık oluşturmaya çalıştık." dedi.

 

DOSTLARIN YANINDAYIZ

Sokak hayvanları ile yaban hayatında olan hayvanların sahipsiz, sessiz can dostları olduklarını hatırlatan Dağdelen, şunları söyledi:"Bu sahipsiz ve can dostlarımızın yanındayız. Bu etkinlik sayesinde amacımız hem sokak hayvanlarının beslenmelerine vesile olmak, hem de toplumsal bir duyarlılık oluşturmaktır. Bizlere düşen görev diğer yaratılmış olan canlıların hayatlarını gözeterek "Yaratılanı Severim, Yaratandan Ötürü" düsturunca yaşamak ve dünyayı güzelleştirmektir. Dünyanın sahibi sadece insanoğlu değildir. Bu mavi gezegende bizim kadar yüce yaratıcımızın yaratmış olduğu diğer canlıların ve gelecek nesillerin de yaşama hakkı vardır. Dünyayı bizimle paylaşan can dostlarımıza değer vermeli, onları korumalı ve hayatı onlarla paylaşmalıyız."

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir