En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Hastalar için protokol

Sosyal ve kültürel alanda önemli hizmetlere imza atan Yahşihan Belediyesi, ilçede ikamet eden vatandaşların sağlığını...
Bu haber 513 kere okunmuş. 14.11.2022 Pazartesi 17:34

Sosyal ve kültürel alanda önemli hizmetlere imza atan Yahşihan Belediyesi, ilçede ikamet eden vatandaşların sağlığını yakından ilgilendiren bir protokol gerçekleştirdi. Diyabet hastalarına özel, Yahşihan Belediyesi ve LaborDent Diş Kliğini ile anlaşma imzalandı.

 

 

PROTOKOL İMZALANDI

Başkanlık görevine geldiği günden itibaren gencinden yaşlısıyla 7’den 70 herkesin sevgi ve takdirini toplayan Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, sosyal ve kültürel alanda yaptığı hizmet çalışmalarının yanı sıra, sağlık alanında da anlamlı bir çalışma gerçekleştirdi. Yahşihan’da ikamet eden diyabet hastalarına özel Yahşihan Belediyesi ve LaborDent Diş Kliniği arasında yüzde 30’luk indirim anlaşması imzalandı.

 

İNDİRİM BİLGİSİ VERİLDİ

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz ilçede ikamet eden vatandaşlara hizmetlerini her alanda sürdürmeye devam ediyor. 14 Kasım Diyabet Farkındalık Günü dolayısıyla LaborDent Diş Kliniği ile Yahşihan'da ikamet eden diyabet hastalarına özel Türk Diş Hekimleri Birliği'nin belirlemiş olduğu fiyat üzerinden indirim anlaşması imzaladı. Anlaşma doğrultusunda Yahşihan ilçesinde ikamet eden diyabet hastaları LaborDent Diş Kliniği’ne gidip yüzde 30’luk indirimden yararlanabilecekler.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir