En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Hastalar da oy kullanacak

İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Yüksek İhtisas Hastanesi Evde Sağlık Hizmetleri personeli tarafından...
Bu haber 721 kere okunmuş. 29.03.2019 Cuma 18:46

İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Yüksek İhtisas Hastanesi Evde Sağlık Hizmetleri personeli tarafından, evde sağlık hizmeti alarak seyyar sandık uygulamasına başvuruda bulunamayan vatandaşlar için 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde sağlık görevlileri yardımıyla sandık başlarına giderek oylarını kullanabilecekler.

 

 

HASTALAR İÇİN OY İMKANI

Evde Sağlık Hizmetlerince tedavileri yapılarak çeşitli nedenlerce seyyar sandık uygulamasından faydalanamayan, ilimiz genelinde ise hastanelerde yatarak tedavi gören hasta ve yakınları talep etmeleri durumunda bulundukları yerlerden alınarak güvenli bir şekilde sağlık ekipleri kontrollü oy kullanmaları sağlanacak. Oy kullanma işleminin ardından yine ekiplerimizin refakatinde bulundukları yere güvenli ve kontrollü bir şekilde bırakılmaları sağlanacak.

 

HİZMETTEN FAYDALANABİLECEKLER

Konu hakkında İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Uğur Tiftikçi “Sağlık problemleri nedeniyle evde sağlık hizmeti alan ve hareket etmekte zorlanan vatandaşların oy kullanmaları, sağlıklı diğer vatandaşlarımızla eşdeğer olmaları açısından çok önemlidir. Bu çerçevede evde sağlık hizmeti sunulan hastaların vatandaşlık görevlerini yerine getirmesini sağlamak için Evde Sağlık Hizmetleri birimi personelimizin refakatinde talepte bulunan vatandaşlarımız evlerinden alınarak oy kullanma işlemlerinin ardından yine uygun şekilde hasta nakil araçlarımız ile evlerine bırakılacaklardır. Hastanede yatan hastalarımız ise sağlık durumlarının elvermesi ve ilgili uzman hekimin onayı ile bu hizmetten faydalanabileceklerdir” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir