En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Hassasiyet sürüyor

Kırıkkale Belediyesince yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı 12 Mart'tan bu yana 73 okul ve yurt...
Bu haber 651 kere okunmuş. 19.03.2020 Perşembe 15:15

Kırıkkale Belediyesince yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı 12 Mart'tan bu yana 73 okul ve yurt, 63 cami ve Kur'an kursu, 256 toplu taşıma aracı, 274 servis ve 125 taksi ile çocuk parkları, kamuya açık alanlar ve pazar yerlerinde dezenfeksiyon yapıldı.

 

 

 

ÇALIŞMA YÜRÜTÜLÜYOR

Kırıkkale Belediyesince yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı 12 Mart'tan bu yana 73 okul ve yurt, 63 cami ve Kur'an kursu, 256 toplu taşıma aracı, 274 servis ve 125 taksi ile çocuk parkları, kamuya açık alanlar ve pazar yerlerinde dezenfeksiyon yapıldı.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, düzenli aralıklarla uygulanan dezenfeksiyon, koronavirüs salgını nedeniyle sıklaştırıldı ve 3 aya yayılan çalışmalar bir haftada gerçekleştirildi.Hava sıcaklığının sıfırın altına düşmesi nedeniyle gece cadde ve sokak yıkamalarına ara veren belediye, gündüz saatlerinde ise işlek caddelerde yıkama yoluyla dezenfeksiyon yapıyor.

 

BİLGİLER VERİLDİ

Zabıta ekipleri de umuma açık istirahat ve eğlence yerlerinin kapatılması yönündeki genelge kapsamında 145 iş yeri sahibine tebligatta bulundu. Pazar yerlerindeki denetimleri de sıklaştıran ekipler, esnafı hijyen kurallarına uymaları konusunda uyarıyor. Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, tüm genelge ve talimatlara uyduklarını belirterek, "Vatandaşlarımızdan kişisel temizliğe azami dikkat etmesini, temasın yoğun olduğu kalabalık ve kapalı mekanlardan uzak durmasını istiyoruz. Belediyemiz hijyen ve dezenfeksiyon çalışmalarını sıklaştırarak sürdürüyor ve üzerimize düşeni yapıyoruz. Vatandaşlarımızdan da tedbirlere uyulmasını özellikle istiyoruz. Birlikte bu sorunun üstesinden geleceğiz." ifadelerini kullandı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir