En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Flaş açıklama

İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Altınışık, Kırıkkale'de bulunan iki mevcut Belediye Başkanının İYİ Parti'ye geçmeye hazır olduklarını ileri sürdü.
Bu haber 186 kere okunmuş. 16.09.2022 Cuma 18:39

FLAŞ BİR AÇIKLAMA

İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Altınışık, Kırıkkale'de bulunan iki mevcut Belediye Başkanının İYİ Parti'ye geçmeye hazır olduklarını ileri sürdü. Altınışık, isimlerini kendilerinin zarar görebilmelerinden dolayı açıklayamayacağını ifade etti. Bakan Altınışık, Belediye Başkanlarının şu anda hazırlık aşamasında olduklarını söyledi. Altınışık’ın bu açıklaması yerel basında yayınlandı. Habir büyük yankı yaptı. Sosyal medyada bir çok kiyşi bununla ilgili yorumlarda bulundu.

 

UZUN SÜRE YANKI YAPACAK

Herkes şimdi merak içinde ve o başkanlar kimler olduğu merak ediliyor. Altınışık konuyla ilgili açıklamasında, "Mevcut belediye başkanlarından ikisi partimize geçmeye hazır şekilde bekliyorlar. Şimdilik bu geçişleri bekletiyoruz. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın  seçim tarihini açıkladığı andan itibaren  partimize geçişleri gerçekleştireceğiz” dedi. Bu açıklamanın uzun süre yankı yapması bekleniyor.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir