En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Fırınlar denetlendi

Ramazan Ayı’nın gelmesiyle birlikte Kırıkkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, gıda işletmelerine yönelik denetimlerini sıklaştırdı.
Bu haber 42 kere okunmuş. 21.03.2024 Perşembe 19:42

DENETİM YAPILDI

Kırıkkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, şehir genelinde gıda işletmelerine yönelik denetimlerini sürdürüyor. Yapılan denetimlerde işletmelerde yer alan ürünlerin gramajları ve fiyatları kontrol ediliyor. İl Tarım ve Orman Müdürü Fatih Ateş, Ramazan ayı nedeniyle tüketimi artan ekmek ve pide üretimi yapılan fırınlarda gıda denetim ekiplerinin resmi kontrollerine eşlik etti. Ateş, denetimlerin yıl boyunca rutin olarak yapıldığını, Ramazan ayında ise daha da yoğunlaştığını belirtti.

 

DENETİM AÇIKLAMASI

İl Tarım ve Orman Müdürü Fatih Ateş, Ramazan ayı nedeniyle tüketimi artan ekmek ve pide üretimi yapılan fırınlarda gıda denetim ekiplerinin resmi kontrollerine eşlik etti. Ateş: "Vatandaşlarımızın sofralarına güvenilir gıdanın ulaşması için aralıksız çalışıyoruz. Denetimlerimiz Ramazan ayı boyunca devam edecek." dedi. Ateş, devam eden risk esaslı rutin denetimlere ek olarak ramazan ayında başlayan denetim seferberliği ile vatandaşların güvenilir gıdaya ulaşmaları için aralıksız çalıştıklarını dile getirdi. Yapılan denetimlerde ramazan kolilerinde bulunan muhtelif ürünlerin etiket ve son tüketim tarihleri, hijyen ve saklama koşulları kontrol edildi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir