En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Fakültelerde buluşma

Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Başalan, Mühendislik ve Mimarlık, Fen Edebiyat ve Eğitim Fakültelerini ziyaret etti.
Bu haber 127 kere okunmuş. 30.09.2022 Cuma 18:31

Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Başalan, Mühendislik ve Mimarlık, Fen Edebiyat ve Eğitim Fakültelerini ziyaret etti. Derslere katılarak öğrencilerle sohbet eden Rektör, öğrencilerin taleplerini değerlendirdi ve sorularını cevapladı.

 

 

ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Öğrencilere geçmişi, kadim değerleri en iyi şekilde bilmelerini, zamanlarını verimli bir şekilde Ğkullanarak yakın geleceğin Büyük Türkiye'sine fikir ve icatlarıyla katkı sağlama çabası içinde olmalarını tavsiye eden Rektör,  milletimizin ve devletimizin bizlere vermiş olduğu en kıymetli emanetler olan gençlerimizin akademik ve sosyal açıdan en iyi şekilde yetişmesi için samimiyetle çalışacaklarını söyledi. Öğrencilerin sorularını cevaplayan ve taleplerini değerlendiren Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan, öğrencilere, kampüs içerisinde veya dışarısında yaşadıkları sorunlara ilişkin şikayetlerini, isteklerini Üniversite yönetimine, ilgili akademik ve idari birimlere kolayca iletebileceklerini vurguladı. Rektör, öğrencilere Üniversitedeki öğretim hayatlarını bireysel ve mesleki gelişimlerine katkı sağlayacak şekilde değerlendirmelerini belirterek derslerinde başarılar diledi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir