En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Fabrikada sorun çözüldü

Bahşılı ilçesinde bulunan ve seçim öncesinde ciddi sıkıntıların yaşandığı tekstil fabrikasındaki sorunun Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in devreye girmesi ile çözüme kavuştuğu öğrenildi.
Bu haber 559 kere okunmuş. 14.06.2019 Cuma 18:04

TEKİN DEVREYE GİRDİ

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, ilçede durumu yılan hikayesine dönen tekstil fabrikası ile ilgili sorunu da çözüme kavuşturdu. Tekstil fabrikasındaki sorunların Başkan Tekin’in devreye girmesi ile çözüme kavuşturulduğu öğrenilirken, ECOSE isimli tekstil firması ile anlaşma sağlandığı ve sıkıntıların tatlıya bağlandığı kaydedildi. Bir çok kişi sosyal medya hesaplarından bu gelişmeyi duyurdu ve Başkan Tekin’e girişimlerinden ötürü teşekkür etti.

 

TEKİN’E TEŞEKKÜR EDİLDİ

Gelişmeyle ilgili olarak şu açıklama yapıldı: “Bahşılı ilçemizde bulunan tekstil fabrikamızda uzun yıllardır yılan hikayesine dönen problemler aşılmış ve köklü altyapısı kuvvetli bir firma olan ECOSE tekstil firması ile anlaşma sağlanıp sözleşme imzalanmıştır. Bir çok aileye ekmek kapısı olan tekstil fabrikasının bir an önce açılması konusunda yoğun görüşmelerde bulunup işleyişin hızlanması konusunda var gücüyle çalışan Belediye Başkanımız Recep Zafer Tekin’e teşekkür ederiz.”

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir