En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Esnaf ziyareti yaptı

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, sahada seçim çalışmalarını sürdürüyor. Ulusoy, vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinliyor.
Bu haber 46 kere okunmuş. 04.03.2024 Pazartesi 19:12

ESNAFLARA ZİYARET

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Ulusoy, “Hürriyet Caddesi'ndeki kıymetli esnaflarımızı ziyaret ederek hayırlı işler diledik. Gündeme dair istişarelerde bulunup projelerimiz hakkında bilgiler verdik. İlgi ve samimi sohbetlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Aşkım, davam, derdim Kırıkkale” ifadesinde bulundu.

 

VATANDAŞLARLA BULUŞMA

Kırıkkale'de 31 Mart 2024'te yapılacak olan yerel seçimler için Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, sahadaki seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yoğun bir çalışma temposu içerisine giren Ulusoy, Kırıkkale'nin her köşesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geliyor. Esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinleyen Ulusoy, pazar yerlerinde ve parklarda halka hitap ediyor. Ev ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşlarla sohbet eden Ulusoy, projelerini ve Kırıkkale için hayallerini anlatıyor.

 

PROJELERİNİ ANLATIYOR

Seçim çalışmaları kapsamında yaptığı konuşmalarda Kırıkkale'yi daha yaşanabilir bir şehir yapmak için projelerini anlatan Ulusoy, vatandaşlardan destek istiyor. Kırıkkale'nin kalkınması için el ele vermesi gerektiğini vurgulayan Ulusoy, "Kırıkkale'ye hizmet etmek için buradayım. Güçlü bir Kırıkkale için sizlerin desteğine ihtiyacım var" dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir