Eşi ile sürpriz yaptı

EŞİYLE ZİYARET ETTİ
Türkiye genelinde olduÄŸu gibi Kırıkkale’de de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı renkli etkinliklerle kutlandı. Kırıkkale Belediyesi tarafından çocuklara yönelik düzenlenen ÅŸenliklerle 7’den 70’e bütün gençler gönüllerince eÄŸlendi. Kırıkkale Belediye BaÅŸkanı Ahmet Önal, eÅŸi Özge Önal ile birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Yüksek İhtisas Hastanesi'nde tedavi gören çocukları ziyaret etti. Önal, “Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesinde tedavi gören çocuklarımızı ziyaret ederek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutladık” dedi.
EN GÜZEL ARMAÄžAN
Önal, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliÄŸinde bağımsızlık mücadelesi veren Aziz Milletimizin iÅŸgale karşı milli duruÅŸunun ve cesaretin somut adımı olarak ortaya çıkan Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 104’üncü yılının haklı gurunu yaşıyoruz. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılış tarihi olan 23 Nisan 1920 aynı zamanda ülkemiz ve dünya çocuklarına Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından bayram olarak armaÄŸan edilmiÅŸtir” dedi.
AÇIKLAMADA BULUNDU
Önal, açıklamasında ÅŸu ifadelere yer verdi; “Sevgili Çocuklar; En önemli servetimiz ve geleceÄŸe olan umudumuzsunuz. Sizler, milletimizin aydınlık yarınlarının teminatısınız. Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin daha da geliÅŸmesi ve kalkınması adına gelecek güzel günleri kucaklayacak olan çocuklarımızın özgür irade sahibi bireyler olarak yetiÅŸmeleri en büyük arzumuzdur. İnanıyorum ki çocuklarımız yakın bir gelecekte ülkemizin yönetiminde söz sahibi olarak Aziz Milletimizi yeni ufuklara taşıyacak, ülkemizde ve dünyada barış ve kardeÅŸliÄŸin tesisi için çaba sarf edeceklerdir.
MÜCADELE SÜRECEK
Bizlerde Kırıkkale Belediyesi olarak, geleceÄŸimizin teminatı çocuklarımızın daha mutlu daha güzel yarınları ve çağın gereklerinden ziyadesiyle istifade etmeleri için var gücümüzle çalışacağız. Bu anlamlı günde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaÅŸları olmak üzere, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışında bulunan tüm kahramanlarımızı ÅŸükranla anıyor, aziz ÅŸehitlerimize rahmet diliyorum. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104’üncü yılını, Milletimizin ve Cumhuriyetimizin teminatı olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum” dedi.
YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış 'İLK YORUMU SEN YAP'
Bunlar da ilginizi çekebilir





