En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Duble geçiş yapılıyor

Ulaşımda 43 ilin geçiş güzergahına alternatif yol olacak ve trafiğin akışını rahatlatacak 2 bin 400 metre uzunluğunda 30 metre genişliğinde planlanan duble yol çalışmalarının en geç 2 ayda tamamlanacağı bildirildi.
Bu haber 415 kere okunmuş. 07.02.2021 Pazar 11:19

ÇALIŞMA YAPILIYOR

Kırıkkale’nin Yahşihan Belediyesi tarafından 2 bin 400 metre uzunluğunda 30 metre genişliğindeki duble yol çalışmaları başlatıldı. Ulaşımda 43 ilin geçiş güzergahında yer alan Yahşihan ilçesindeki Hoca Ahmet Yesevi Caddesi, duble yola dönüştürülüyor. Bu sayede alternatif yol olarak kullanılacak yol, kilit kavşaktaki araç trafiğini de rahatlatacak. Bisiklet yolu, yürüyüş yolu, fitness aletlerinin konulacağı ve yeşil alanlarında yapılacağı duble yol çalışmasının 2 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

 

BİLGİ VERİLDİ

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, yaptığı açıklamada, 2 bin 400 uzunluğunda 30 metre genişliğinde duble yol çalışmalarının başladığını söyledi. Karayolları Genel Müdürlüğü’nden Yahşihan Belediyesine devredilen yol hakkında bilgiler aktaran Türkyılmaz, Ankara, Elmadağ, Bala ile ilçeye bağlı Bedesten ve Hisar köyüne geçişlerin bu yoldan yapıldığını belirtti.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir