En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Devletimiz yanınızda

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas ve eşi Elif Makas Şehit Jandarma Uzman Çavuş Yücel Bayat ve Şehit Polis Memuru Mustafa Nohut'un ailelerini ziyaret etti.
Bu haber 58 kere okunmuş. 21.03.2024 Perşembe 19:46

VALİ ZİYARET ETTİ

Ziyaretlerde, şehitlerin emaneti olan aile bireyleriyle yakından ilgilenen Vali Makas ve eşi Hanımefendi, şehit ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını ifade ettiler. Şehit aileleri ve yakınları da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Vali Makas ve eşine teşekkür ettiler. Vali Makas ve eşi, şehit aileleriyle sohbet ederek, ihtiyaç ve taleplerini dinlediler. Şehitlerin anısına dua edildi. Ziyarette günün anısına ailelere çeşitli hediyeler takdim edildi.

 

DEVLETİMİZ YANINIZDA

Vali Makas yaptığı açıklamada "Şehitlerimiz, vatan sevgisi ve milletimize bağlılıklarının en yüce örneğini göstermişlerdir. Onların emanetleri olan ailelerine her zaman sahip çıkmak ve onları yalnız bırakmamak bizim boynumuzun borcudur. Devletimiz, şehit ailelerine her türlü desteği sunmaya devam edecektir. Şehitlerimizi rahmetle anıyor, ailelerine sabır ve başsağlığı diliyorum." dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir