En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Destek açıklaması yaptı

MİHDER Genel Başkan ve Bahşılı eski Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, Bahşılı ilçesinde yapılması planlanan Millet Parkı Projesine destek açıklamasında bulundu.
Bu haber 977 kere okunmuş. 18.08.2018 Cumartesi 16:32

PLANLAMA YAPILIYOR

Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın tüm illerde yapılmasını planladığı Millet Parkı Projesi Kırıkkale’de Bahşılı ilçesi sınırları içiresinde yapılacak gibi. Bununla ilgili planlamalar gerçekleştiriliyor. İlçede bulunan, ırmak kenarında yer alan bir bölgede havadan çekimler yapıldı. Millet Parkı’nın taslağı hazırlanmakta olan bölgede yapılmasının düşünüldüğü konuşuluyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, il müdürlüğü ile bu çalışmayı başlattı.

 

DESTEK ÇAĞRISI YAPTI

Geçmişte Bahşılı’da Belediye Başkanlığı yapan MİHDER Genel Başkanı Mehmet Dönmez, projeye destek açıklamasında bulundu ve herkesi de bu projeye destek olmaya davet etti. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Dönmez, “Millet Parkı Projesinin benim de Belediye Başkanlığı yaptığım ilçem Bahşılı’da gerçekleştirileceğini öğrendim. Konuyla ilgili çalışma herkes gibi beni de memnun etti. Ben ayrıca memnunum çünkü bu proje benim Belediye Başkanlığı dönemindeki hayallerimden ve projelerimden bir tanesiydi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile İl Müdürlüğü’nü bu bölgede seçme yaptıkları için tebrik ediyor ve destekliyorum. Ayrıca şehir yöneticilerini de bu projeye destek olmaya davet ediyorum” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir