En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Demokrasi nöbeti

Kırıkkale’de “15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü” kapsamında binlerce vatandaş demokrasi yürüyüşü yaparak meydanları doldurdu.
Bu haber 788 kere okunmuş. 16.07.2018 Pazartesi 20:09

PROGRAM YAPILDI

Kırıkkale'de "15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü"nde binlerce vatandaş bir araya gelerek caddelerde ellerinde Türk bayrakları, pankartlar ve metrelerce uzunluğundaki Türk bayraklarıyla demokrasi yürüyüşü yaptı. Yürüyüşe polisler ve askerler katılırken mehteran takımı da yürüyüşe eşlik etti. Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda toplanan kalabalık sabaha kadar nöbet tutuyor.

 

GENİŞ KATILIM OLDU

Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Türk Silahlı Kuvvetlerindeki uzantısı tarafından düzenlenen darbe teşebbüsü sırasında şehit düşen 248 kahraman Kırıkkale'de anılırken, ruhlarına Fatiha okundu. İl Müftüsü Şahin Yıldırım'ın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle devam eden programda ilahiler söylendi, mehteran takımı gösterileriyle devam etti. Programa Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, siyasi ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, il protokolü ve binlerce vatandaş katıldı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir