En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Dağdelen'e destek

Kırıkkaleli İşadamı Kahraman Tuncay, 24 Haziran Cumhurbaşkanı Seçimi ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri sonrasında Cumhur İttifakında yer alan AK Parti İl Teşkilatına "Hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.
Bu haber 897 kere okunmuş. 29.06.2018 Cuma 16:57

DESTEK ZİYARETİ

Güven Şekerleme Yönetim Kurulu Başkanı Kırıkkaleli İşadamı Kahraman Tuncay geçtiğimiz gün AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen ve yönetimini ziyaret etti. Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerin memleketimiz için hayırlara vesile olmasını dileyen Tuncay “Cumhur İttifakı olarak bu ülkenin iç ve dış düşmanlarına, tüm terör örgütlerine gereken cevabın sandıkta verildiğini düşünüyorum. Önümüzdeki süreçte Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine baktığınızda yerel yönetimlerinde daha da güçleneceği ve hizmet açısından daha aktif ve rol alması gereken bir modele doğru da gidiyoruz”dedi.

 

TEŞEKKÜR EDİYORUM

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, "Ben dün olduğu gibi bugün de görevimin başındayım. Bugün de gelen tebrikleri kabul ediyorum. Teşkilatım adına ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum. Ne olursa Kırıkkale’miz için, Kırıkkale’miz güzel olsun  istiyoruz. Dünü geride bıraktık, Kırıkkaleli hemşerilerimiz de bir teveccüh ortaya koydular. Hem Cumhurbaşkanlığında hem milletvekilliğinde desteği sandığa yansıttılar. İnşallah, bundan sonraki süreç içerisinde ülkemiz yepyeni bir düzlemin, çalışma sürecinin, birlik beraberlik ve kardeşliğin içerisine girecektir. Ziyaretlerinden dolayı iş adamımız Kahraman Tuncay’a teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir