En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Cumhurbaşkanı aradı

Kırıkkale bir gün arayla iki şehit acısı yaşadı. Cumartesi günü toprağa verdiğimiz Iğdır Şehidimiz Hakan Özdemir’in evini ziyaret eden AK Parti heyeti Şehit Babası Hacıbekir Özdemir ile Cumhurbaşkanını görüştürdü.
Bu haber 670 kere okunmuş. 13.05.2019 Pazartesi 13:14

BABA OCAĞINI ZİYARET ETTİLER

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen ve Milletvekili Ramazan Can’dan oluşan bir heyet Iğdır Şehidi Hakan Özdemir’in baba evini ziyaret ederek taziye dileklerini iletti. Şehidin toprağa verilmesinin ardından abisi de Bekir Özdemir’de yaşadığı acıya dayanamayarak intihar etmişti. Şehit Babası Hacıbekir Özdemir’i ziyaret eden Dağdelen ve Can, hem taziyelerini iletti hem de Cumhurbaşkanı ile görüştürdü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan acılı babayla telefonla görüşerek taziyelerini iletti ve şehidin kanının yerde kalmayacağını söyledi.

 

TAZİYE DİLEKLERİNİ İLETTİ

Telefonla acılı baba ile görüşen Cumhurbaşkanı Türk Milletinden de sabır diledi ve terörün üstesinden gelecekleri mesajını verdi. Ziyaret konusunda bilgi veren Başkan Dağdelen, “Dün toprağa verdiğimiz Şehidimiz Hakan Özdemir’in acılı ailesine vefat eden Ağabeyi Hacıbekir Özdemir için başsağlığı Ziyaretinde bulunduk. Rabbim rahmet eylesin” dedi. Dağdelen ayrıca, Cumhurbaşkanı’nın şehit babası ile görüşmesi konusunda da bilgi vererek, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Şehidimiz Hakan Özdemir’in acılı babasını telefonla arayarak başsağlığı dileklerini iletti” dedi. 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir