En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Cumhur ittifakına destek

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Av. Mehmet Yılmazer, AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen ve MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu´nun Kırıkkale´nin iki çalışkan il başkanı olduğunu söyledi.
Bu haber 1042 kere okunmuş. 02.05.2018 Çarsamba 13:52

DİRİLİK HAREKETİ BAŞLADI

Yılmazer yaptığı yazılı açıklamada; “Sayın Dağdelen, Cumhurbaşkanımızın “Artık metal yorgunluğu yok, Afrin´le beraber şimdi diriliş hareketi yeniden başladı" cümlesini kurmasını sağlayan başarılı il başkanlarımızdan. İl yönetimimiz ise dur durak bilmeden yaptıkları çalışmalarla gerçek birer dava insanı olduklarını gösterdiler.

 

LİDER-TEŞKİLAT-DOKTRİN

Sayın Baloğlu ve yönetimi, ülkücü hareketin vatanın en zor dönemlerinde vatan ve millet uğrunda hiçbir hesabi harekete girmeden Lider-Teşkilat-Doktrin üçlemesine olan sarsılmaz bağlılıkları ile hareket ederek çalışmalarını bu bilinç ve heyecanla yürüttüler.

 

CUMHUR İTTİFAKI BÜYÜK AVANTAJ

“Şimdi ise bulundukları siyasi kademenin çok daha üstlerinde görev alma yetkinliğinde olan bu iki isim seçim sürecinde il başkanlığı görevlerini devam ettirecekler. AK Parti İl Başkanımız ve MHP İl Başkanın görevlerinin başında olmaları cumhur ittifakının büyük avantajı. Cumhur ittifakının Kırıkkale´de bu avantaj ve iki il başkanının da büyük iddiaları ile Türkiye´de rekor oy almaya aday olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir