En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Çok önemli projeler

CHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Önal, seçim çalışmalarına Yahşihan’da seçim bürosu açılışı, mahallelerde mini mitingler ve toplantılarla devam etti.
Bu haber 47 kere okunmuş. 19.03.2024 Salı 18:20

YAHŞİHAN’DA AÇILIŞ

CHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Önal, seçim çalışmalarına Yahşihan’da seçim bürosu açılışı, mahallelerde mini mitingler ve toplantılarla devam etti. Yahşihan CHP Belediye Başkan adayı Umut Kazan’ın seçim bürosu açılışına katılan Önal, burada büyük bir ilgi gördü. Önal, “Kırıkkale ve Yahşihan için sözümüz var. Söz verdik yapacağız” dedi.

 

ÇOK ÖNEMLİ PROJELER

Kırıkkale’nin çok önemli eksikleri konusunda da açıklamalarda bulunan Önal, “Kırıkkale'mizde ekonomik koşullarda düğün, toplantı yapmak isteyen halkımız için düğün salonu projemizi hayata geçireceğiz” dedi. Vatandaşlarla mahalle buluşmalarıyla ilgili paylaşımlar yapan Önal, “Bizim, gönlümüzde kalbimizde kucaklaşmak var birleştirmek var, ötekileştirilmemek var” açıklamasında bulundu.

 

ŞEHİT ASKERİMİZ İÇİN MESAJ

Bu arada Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde hain terör örgütü PKK ile çıkan çatışmada şehit olan askerimiz için de mesaj yayınlayan Önal, “Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde hain terör örgütü PKK ile çıkan çatışmada şehit olan askerimize Allah’tan rahmet, yaralanan askerlerimize acil şifalar diliyorum. Aziz Milletimizin başı sağ olsun” dedi. 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir