En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Çok çalışılacak

İyi Parti Kırıkkale Teşkilatı üyeleri parti binasında toplantı yaptı ve ileriye yönelik hedefler konusunda değerlendirmede bulundu.
Bu haber 223 kere okunmuş. 26.01.2022 Çarsamba 18:15

TOPLANTI YAPILDI

İyi Parti Kırıkkale Teşkilatı üyeleri parti binasında toplantı yaptı ve ileriye yönelik hedefler konusunda değerlendirmede bulundu. İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, Merkez İlçe Başkanı Yavuz Kuzucu, Kadın Kolları Başkanı Betül Özdemir Eroğlu, mahalle başkanları ve komisyon üyelerinin katılımı ile yapılan toplantıda çalışmalar ve ileriye yönelik hedefler değerlendirildi. Toplantıyla ilgili açıklamada bulunan Kadın Kolları Başkanı Eroğlu, yılmadan, durmadan çalışacaklarını, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacaklarını belirtti.

 

EROĞLU AÇIKLAMA YAPTI

İyi Parti Kadın Kolları Başkanı Betül Özdemir Eroğlu, toplantıyla ilgili açıklamada bulundu ve “İYİ Parti İl Başkanımız Bülent Şükrü Altınışık bey, Merkez İlçe Başkanımız Yavuz Kuzucu bey ve Kadın Politikaları Başkanlığı olarak, mahalle başkanlarımız ve komisyon üyelerimiz ile toplantımızı yaptık. Ana prensibimiz en başta zaman ayırarak, durmadan, yılmadan, yorulmadan, çalmadığımız kapı, sıkmadığımız el, girmediğimiz gönül kalmayıncaya kadar ÇALIŞMAK, ÇALIŞMAK ÇOK ÇALIŞMAK. Aldığımız kararların hayırlara vesile olmasını dilerim. Hep beraber İYİ, güneşli günlere…” açıklaması yaptı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir