En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Çiftçiye tohum desteği

Kırıkkale’de çiftçilere Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi (TAKEP) ile Dinek Dağı Organik Arıcılık Projesi kapsamında tohum ve arıcılık malzemeleri dağıtıldı.
Bu haber 51 kere okunmuş. 13.03.2024 Çarsamba 18:19

7 TÜR TOHUM DESTEĞİ

Kırıkkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi (TAKEP) ile Dinek Dağı Organik Arıcılık Projesi kapsamında tohum ve arıcılık malzemeleri dağıtıldı. Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, İl Tarım ve Orman Müdürü Fatih Ateş ile çiftçilerin katıldığı programda tarım arazilerinin etkin kullanımına vurgu yapıldı. Toplam 7 tür ( mercimek, çeltik, nohut, kabak çekirdeği, kuru fasulye, soya fasülyesi, yağlık ayçekirdeği) tohumun ve arıcılık malzemelerinin (organik kovan ve petek) dağıtımı yapıldı.

 

 

İHTİSAS OSB KURULACAK

Vali Makas, 12 Mart İstiklal Marşının Kabulünün yıldönümü kutlayarak konuşmasına başladı. İstiklal Marşımızın mısralarında belirtilen ve her alanda kazanılması gereken bağımsızlığa vurgu yapan Makas, tarım ambarı olan Orta Anadolu bölgesindeki tarımın öneminden bahsederek, savunma sanayi alanında tanınan Kırıkkale’nin tarımsal alanda da öne çıkması gerektiğini ifade etti. Tarım alanında Valilikçe yürütülen Tarımsal İhtisas OSB ve Hayvancılık OSB projelere değinen Makas, çiftçilere bereketli bir sezon geçirmesi temennisinde bulundu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir