En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

CHP 3 aday adayını açıkladı

24 Haziran’da yapılacak seçimde 30 Nisan tarihinde aday adayları başvuruları başlayan Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale il teşkilatı ilk aday adaylarını açıkladı.
Bu haber 994 kere okunmuş. 02.05.2018 Çarsamba 13:52

ÜÇ İSİM BELLİ OLDU

Parti binasında yapılan basın açıklamasında Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık, şimdiye kadar Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale il teşkilatı 24 Haziran’da yapılacak olan seçimde aday adaylığı başvurularını yapan 8 isimden 3’ünü açıkladı. Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) başvurular 7 Mayıs 2018 Pazartesi günü mesai saatine kadar devam edecek. İl Binasında yapılan toplantıda Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık başvuru yapan 8 isimden 3’ünün isimlerini şu şekilde açıkladı, “Av. Ahmet Önal, Güllü Aykut ve Umut Coşkun ile birlikte 5 aday adayı başvurusu yapan arkadaşımız daha var. Bu arkadaşlarımızı önümüzdeki günlerde açıklama yapacaklar” şeklinde konuştu.

 

GELECEĞİMİZE İNANIYORUM BEN

İlk olarak açıklama yapan Umut Çoşkun, “Atadan dededen CHP’li olduğumuzu herkes bilir. Burada yönetilemeyen iktidar ve AKP yönetiminde ki yanlışlar için, CHP’ye hizmet etmek için aday adayı oldum. Bizim için sıralamanın bir önemi yok. Sıralamada olsam da olmasam da partim için, sıralamada olan abilerim, ablalarım ve arkadaşlarım için gece gündüz çalışacağım” dedi.Güllü Aykut ise, “25 Haziran takvim yaprağında Mustafa Kemal Atatürk’ün bir sözü var. ‘Geldikleri gibi giderler’ inşallah biz bu seçimde son noktayı koymak için çalışacağız. Eğer Kırıkkale’de en az bir milletvekili çıkartırsak Türkiye’de iktidara geleceğimize inanıyorum ben. İl örgütümüzle, gençlik kollarımızla ve kadın örgütümüzle bu işi başaracağımıza inanıyorum. Üstümüze ne görev düşüyorsa, daha fazlasını yaparak çalışacağız” ifadelerini kullandı.

 

BU SEÇİM ÇOK ÖNEMLİ DEDİK

Av. Ahmet Önal ise yaptığı açıklamada, “Üç buçuk yıl sizlerle beraber çalıştık. Geçtiğimiz Perşembe günü YSK’nın ve siyasi kanunlar gereği görevimden istifa ederek milletvekili aday adayı başvurumu yaptım. 10 ve üzerinde partimizde aday adayı olacağından eminim. Ben ne o arkadaşlarımdan bir adım öndeyim nede ben onlardan bir adım gerideyim. Ama şunu söyleyeyim. Bu partinin çaycısı da, milletvekili de olmak benim için onur ve şereftir”Önal, “Her seçim öncesi her zaman bu seçim çok önemli dedik. Ama hakikatten bu seçim çok önemli. Bu seçim ne diğer seçimlerden ve diğer halk oylamalarından çok daha çok önemli. Bu seçimde karşı devrimciler mi kazanacak? Yoksa bu ülkenin Cumhuriyetçileri, Atatürkçüleri, yurtseverleri mi kazanacak? Biz 24’ünde bunu oylayacağız. Bende bu yolda aday adayıyım dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir