En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Çetiner hızlı başladı

31 Mart mahalli idareler seçiminde Belediye Başkanı seçilen Seyfettin Çetiner, ilk olarak belediye personelini topladı ve bilgiler aldı.
Bu haber 37 kere okunmuş. 05.04.2024 Cuma 18:34

ÇALIŞMAYA BAŞLADI

Çetiner, ardından talimat vererek ilçede hummalı bir çalışmaya imza attı. Sulakyurt’un yeni Belediye Başkanı Seyfettin Çetiner, mazbatasını aldıktan sonra ilk iş olarak ilçedeki çalışmalar hakkında personeli toplayarak bilgi aldı. Bir taraftan tebrik ziyaretlerini kabul eden Çetiner, diğer yandan ilçedeki eksiklikleri yerinde inceliyor. Beledide de çalışan personel ile toplantılar yaparak Belediyenin sorumluluğundaki sorunları tespit eden Başkan Çetiner, kolları sıvayarak ilk talimatını da verdi. Çetiner, incelemelerde bulunduğu ilçedeki parkların yeniden düzenlenmesi ve yeşil bir hale getirilmesi için talimat verdi.

 

İNCELEMELERDE BULUNDU

Kırıkkale’ye bağlı Sulakyurt ilçesinde hummalı bir çalışma da başlamış oldu. Tebrik ziyaretlerinde misafirlerine bazı açıklamalarda da bulunan Sulakyurt Belediye Başkanı Seyfettin Çetiner, “her şey çok güzel olacak. Devlet projeleriyle değil Belediyemizin projeleriyle hizmet edeceğiz. Devlet projelerimizin de takipçisi olacağız. Yıpranmış, unutulmuş haldeki park ve bahçelerimizi yeniden canlandıracağız. Vatandaşımızın dinlenebileceği rahat bir nefes alabileceği hale dönüştüreceğiz.” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir