En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Cennet Bahçe’de düğün keyfi

Kırıkkale ve Ankara başta olmak üzere bölgenin en tanınmış mekanlarından biri olan Kayadibi Cennet Bahçe Tesisleri şimdi de Kır Düğünü hizmeti ile adından söz ettiriyor
Bu haber 591 kere okunmuş. 19.06.2019 Çarsamba 21:25

DÜĞÜN HİZMETİ DE VERİLİYOR

Ankara ve Kırıkkale merkezli olarak bölgenin en tanınmış ve gözde mekanlarından biri olan Kayadibi Cennet Bahçe Tesisleri şimdi de Kır Düğünü hizmeti ile adından söz ettiriyor. Kayadibi Cennet Bahçe Tesisleri kapılarını artık Kır Düğünü yapmak isteyenlere de açıyor. Çalışmaya ilgili hazırlıklar tamamlandı ve rezervasyonlar da alınmaya başladı. Kır Düğünü çalışması ve tesisin imkanları konusunda işletme yöneticisi Osman Doğan bilgiler verdi.

 

DİLLERE DESTAN DÜĞÜN HİZMETİ

Kayadibi Cennet Bahçe’de dillere destan olacak düğün yapmak için tüm imkanlarını seferber ettiklerini söyleyen Osman Doğan, “Kayadibi Cennet Bahçe Tesislerinde dillere destan kır düğünü  organizasyonu meşhur şelaleli bahçemizde gerçekleştirilecektir. Her türlü kına, nişan, düğün organizasyonu için değerli hemşehrilerimiz ve genç çiftlerimizin hizmetindeyiz” dedi.

 

MUHTEŞEM ORGANİZASYON

Muhteşem bir organizasyon için farklı imkan ve seçenekler hazırladıklarını belirten Doğğan, “Yemekli organizasyonumuz, çorba, pilav üstü kavurma, salata, yoğurt, turşu, ezme, tatlı, meşrubat, su şeklinde olup kişi başı 65 TL’dir. Yemeksiz organizasyonumuz ordövr tabağı, kuruyemiş, kuru pasta, çiğköfte, meyve, meşrubat, su şeklinde olup kişi başı 50 TL’dir” dedi.

 

REZERVASYONLAR BAŞLADI

Doğan, her iki seçenekte de müzik organizasyonu ve kameranın işletmeye ait olduğunu belirtti. Ayrıca her düğün için de işletmenin birer adet çeyrek altın hediye edeceğini söyledi. Organizasyon için 0 535 526 25 54 ve 0 312 869 51 50  numaralı telefonlarla irtibata geçilebileceğini vurguladı. Düğün organizasyonlarında havai fişek gösterileri de yapılıyor. Ayrıca müşterinin talebine göre alkollü düğün organizasyonunun da yapılabildiği açıklandı.

 

55 YILLIK TECRÜBEYE SAHİP

Kayadibi Cennet Bahçe Kırıkkale’den Ankara istikametine giderken Kırıkkale’ye 22 kilometre uzakta, Soysaldı Tesisleri’nin karşısında yer alıyor. Tesise gerek Kırıkkale istikameti ve gerekse Ankara istikametinden giriş ve çıkışlar son derece kolay ve sorunsuz yapılabiliyor. Araç parkı da her türlü organizasyona kaldıracak imkana sahip. Osman Doğan, “Düğün salonu bulamadık demeyin. 55 yıllık tecrübemizle, güzel, mis kokulu çiçek ve şelaleli bahçemizde unutamayacağınız kır düğünü için hizmetinizdeyiz” diye konuştu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir