En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Can’a destek açıklaması

AK Parti Bahşılı Belediye Başkan Adayı Recep Zafer Tekin’den Milletvekili Ramazan Can’a destek mesajı geldi. Tekin, Can’ın aleyhinde çıkan haberleri kınadığını ve her zaman yanında olduklarını bildirdi.
Bu haber 794 kere okunmuş. 25.01.2019 Cuma 09:02

CAN’A DESTEK AÇIKLAMASI

AK Parti Kırıkkale Milletvekili geçtiğimiz günlerde Türkiye Gazetesi’nde yayınlanan bir açıklamasında Sözcü Gazetesi’ne FETÖ desteğinden ötürü kayyım atanması gerektiğini açıklamıştı. Bunun üzerine Sözcü Gazetesinde birkaç gün önce AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can aleyhinde haberler yayınlamaya ve FETÖ ithamında bulunmaya başladı. AK Parti Bahşılı Belediye Başkan Adayı Recep Zafer Tekin, kişisel sosyal medya hesabından bir açıklamada bulunarak Ramazan Can’a destek olduğunu bildirdi. Tekin, Can’ın aleyhinde çıkan haberleri kınadığını söyledi ve her zaman yanında olduklarını belirtti.

 

İŞTE O AÇIKLAMA

Tekin, açıklamasında şunları söyledi: “Milletvekilimiz RAMAZAN CAN’ın hain darbe girişiminde ortaya koyduğu mücadele takdire şayandır. Gazi Meclisimizde mertliğini ve Vatanperverliğini ispat etmiştir. Kendisine üstürupsuzca iftira atmaya çalışanlar 15 Temmuz gecesi saklanan korkaklardır. Her daim Kırıkkalemize hizmetten başka bir düşüncesi olmayan adı hiç bir zaman akçeli işlerle anılmayan, herkesin kolayca ulaşabildiği garip gurebanın hakkını savunan bu mert insana iftira atanları kınıyor ve her daim Milletvekilimiz RAMAZAN CAN’ın yanında olduğumuzu kamuoyuyla paylaşmak istiyorum.”

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir