En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Çanakkale büyük destan

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106. yıl dönümü dolayısıyla Kırıkkale'de tören gerçekleştirildi.
Bu haber 448 kere okunmuş. 18.03.2021 Perşembe 18:14

TÖREN YAPILDI

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106. yıl dönümü dolayısıyla Kırıkkale'de tören gerçekleştirildi. Kırıkkale Cumhuriyet Meydanı'ndaki tören, Vali Yunus Sezer, Garnizon Komutanı Albay Mehmet Ali Durmuş ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'nın, Atatürk Anıtı'na çelenk bırakmasıyla başladı. Bakım Teğmen Ali Yaşar'ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından, meydanda açılan fotoğraf sergisi gezildi. Şehitler Anıtı'nda devam eden törende, anaokulu öğrencileri tarafından etkinlik düzenlendi.

 

RAHMETLE ANIYORUZ

Kırıkkale Şehitliği'ndeki etkinlikte de saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu ve saygı atışı yapıldı. Dua edildikten sonra Vali Sezer, şehitlik defterini imzaladı. Sezer ve protokol üyeleri, daha sonra şehit mezarlarına karanfil bıraktı. Kırıkkale Valisi Yunus Sezer yaptığı açıklamasında "Çanakkale'de vatanımızın bağımsızlığı uğruna büyük bir destan yazan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.'' dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir