En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Cami yaptırıyorlar

Ayyıldız Yardım Derneği ve Altın Küre Uluslararası Yardım Derneği 'Kardeş Dernekler Balkanlar'da 'adı altında bir kampanya başlatarak...
Bu haber 72 kere okunmuş. 21.01.2024 Pazar 19:02

Ayyıldız Yardım Derneği ve Altın Küre Uluslararası Yardım Derneği 'Kardeş Dernekler  Balkanlar'da 'adı altında bir kampanya başlatarak Kuzey Makedonya ve Bulgaristan'da yapımına başlanan ilk  cami ve eğitim salonu için yardım kampanyası başlattılar.

 

ÖRNEK BİR ÇALIŞMA

Ayyıldız Yardım Derneği Genel Başkanı Seyit Ahmet Acar bu konuda yaptığı açıklamada "Balkanlar'a Ramazan ve Kurban bayramlarında Yaz aylarında da sünnet etkinliklerine yıllardır gidip geliyoruz. Soydaşlarımızla, Müslümanlarla samimi bağlar kurduk. Onların yapmış olduğu hayır amaçlı çalışmalarda biz de katkı sağlamak istiyoruz. Bağışçılarımızdan almış olduğumuz destekle iki dernek olarak kampanyayı başlattık.

 

BİLGİ VERİLDİ

Osmanlı Devleti döneminde hakimiyetimiz altında bulunan Eski Zağra ve Ustrumica şehirlerinde devam eden cami ve eğitim salonları çalışmalarında 'Bir tuğla'da sizin olsun' adı altında kampanyamıza ilk günden ilgi gösterildi. Değerli bağışçılarımıza buradan bir defa daha teşekkür ediyorum. Gönül coğrafyamızdaki bu ülkeler ve şehirlere ulaşmak oradaki soydaş ve dindaşlarımızla Gönül köprüleri kurmak Türkiye için ve Türk milleti için son derece anlamlı bir girişimdir .Bu yardımlaşma manevi köprüleri  sağlamlaştırır. Milli birliğimizin ,soy birliğimizin ve din birliğimizin en güzel göstergesidir." şeklinde konuştu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir