En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Cami inşaatı başladı

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in seçimden önce söz verdiği gibi bir vaat daha gerçekleşiyor. TOKİ bölgesine yapılacak caminin inşaat çalışmaları başladı.
Bu haber 643 kere okunmuş. 04.08.2020 Salı 00:07

İNŞAATINA BAŞLANDI

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in seçimden önce söz verdiği gibi bir vaat daha gerçekleşiyor. TOKİ bölgesine yapılacak caminin inşaat çalışmaları başladı. Başkan Tekin, seçimden önce TOKİ bölgesine cami sözü vermişti. Gerekli çalışmalar ve hazırlıkların ardından önce yer tesbiti yapıldı, ardından projesi hazırlandı ve geçtiğimiz günlerde de caminin yapılacağı alanda alt yapı ve kazı çalışmaları başladı. Caminin inşaatı şu anda devam ediyor.

 

İNŞAAT BİLGİSİ VERİLDİ

İlçe Kaymakamı, diğer idareciler ve vatandaşlarla birlikte caminin alt yapı çalışmalarına start verilirken, Başkan Tekin inşaat bölgesinde incelemelerde bulundu. Cami için çok şık bir proje hazırlanırken, caminin de vatandaşların desteği ile en kısa sürede tamamlanması için gayret edileceği bildirildi. Çalışmayla ilgili bilgi verildi ve “Bahşılı Belediye Başkanı Sayın Recep Zafer Tekin 'in secimde söz verdiği bir proje daha hayata geçiyor. Siz değerli hemşehrilerimizin de desteği ile bu proje de bitecek yakın zamanda inşallah” bilgisi verildi.

 

DESTEK İSTENDİ

Caminin yapımına ilçe sakinlerinin destek olması istenirken “Bahşılı Ziraat Bankası –Bahşılı Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği IBAN:TR58 0001 0025 1792 0444 9750 01-Tel: 0 318 366 11 17-Yurt Dışı Hesabı BİC CODE : TCZBTR2A” hesabına destek ve bağış yapılabileceği açıklandı. Caminin yer tesliminin yapıldığı ve inşaatın da hızlı bir şekilde bağışlarla birlikte ilerleyeceği vurgulandı. 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir