En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Bulut için çağrı yaptı

Başarılı şarkıcı Sıla, konserinde Kırıkkale'de eski eşi tarafından bıçaklanarak öldürülen Emine Bulut için Sezen Aksu'nun "Ünzile" parçasını seslendirdi. Sıla, "Elimizi taşın altına koyalım" diyerek çağrı yaptı.
Bu haber 442 kere okunmuş. 02.09.2019 Pazartesi 14:13

ÇAĞRIDA BULUNDU

Bodrum'da sahne alan Sıla, konserde Kırıkkale'de eski eşi tarafından boğazından bıçaklanarak öldürülen Emine Bulut için Sezen Aksu'nun unutulmaz eseri "Ünzile"yi seslendirdi. Bu yaz Bodrum Antik Tiyatroda defalarca sahneye çıkan Sıla, sezonun son Bodrum konserinde "Elimizi taşın altına koyalım" diye çağrı yaptı.

 

" GERİ DÖNDÜREMEYİZ"

Kendisi de eski sevgilisi Ahmet Kural'dan şiddet gördüğü gerekçesiyle mahkemeye başvuran ve Kural'dan şikayetçi olan Sıla, eşi tarafından korkunç şekilde öldürülen Emine Bulut için şarkı söyledi. Geçtiğimiz hafta ölümüyle herkesi yasa boğan Emine Bulut'a ithafen Sezen Aksu'nun 'Ünzile' şarkısına, "Ölüm beter. Geride kalmak ölümden beter. Gidenlerin, yitirdiklerimizin ardından söylüyoruz. Geride kalan küçük çocuklar, geride bırakılan yaralı yürekler gibi söylüyoruz. Öldürülen kadınların kanayan kalpleri gibi atıyor kalbimiz. Geri döndüremeyiz. Ama sessiz kalmayabiliriz" diye başlayan Sıla, şarkının sonunda ise "Valla birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için. Elimizi taşın altına sokmazsak bu memlekette hiç bir şey halledemeyiz" diyerek tepkisini dile getirdi.

 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir