En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Borsa’ya yeni bina

Kırıkkale Ticaret Borsası kendisine ait yeni binasına taşındı. Bağlarbaşı Mahallesi Lefkoşe Caddesi, Alparslan Türkeş Bulvarı güzergahındaki yeni binasına taşınan Ticaret Borsası yeni binasındaki ilk kongresini de bu hafta sonu gerçekleştirecek.
Bu haber 95 kere okunmuş. 28.09.2022 Çarsamba 18:08

YENİ BİN TAMAMLANDI

Bir süredir üyelerine daha geniş bir mekanda daha iyi hizmet verebilmek için yeni bina arayışlarında bulunan ve alınan binada tadilat işlemleri başlatan Kırıkkale Ticaret Borsası yeni binadaki tadilatın tamamlanmasının ardından taşınma işlemini gerçekleştirdi. Bağlarbaşı Mahallesi Lefkoşe Caddesi, Alparslan Türkeş Bulvarı güzergahındaki Çalılıöz Köprü mevkiindeki yeni binada tüm birimler için yer tahsisi yapıldı. Kırıkkale Ticaret Borsası son derece modern bir görünüme kavuşan yeni binasında 5 yıldızlı borsa olarak üyelerine hizmet vermeye devam edecek. Kırıkkale Ticaret Borsası yeni binadaki ilk kapsamlı programı da genel kurul olacak. Borsanın organ seçimleri, meclis üyeliği seçimleri 1 Ekim 2022 Cumartesi günü Saat.10.00 ila 17.00 saatleri arasında yeni hizmet binasında gerçekleşecek.

 

DAHA İYİ HİZMET İÇİN

Yeni binasına taşınma işlemlerini gerçekleştiren Ticaret Borsası yeni mekandaki ilk genel kurulunu da bu hafta sonu gerçekleştirecek. Yeni binaya taşınma işlemlerinin tamamlandığını hatırlatan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer “Üyelerimize daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmek için başlattığımız yeni bina çalışmalarını sonuçlandırmanın heyecanını yaşıyoruz. Yönetim ve Meclis olarak Kırıkkale Ticaret Borsasının 27 yıllık yeni hizmet binası özlemine son vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kırıkkale’ye ve borsa üyelerimize böyle bir hizmet binası kazandırdığımız için tüm ekip olarak büyük onur ve gurur duyuyoruz.  Süreç boyunca yoğun mesai harcandı. Emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Yeni binamızda üyelerimize daha kaliteli ve konforlu hizmet sunacağız. Kırıkkalemize ve üyelerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir